Complete waterbehandelingsinstallaties in containers - klaar voor gebruik - voor optimale veiligheid

 

3D-tekening van de container

Hierboven ziet u een voorbeeld van een volledig uitgeruste container. De container is ontworpen voor een elektriciteitscentrale en het water zal worden gebruikt voor het koelen van water (8 m³/h), voor stoomketelwater voor een hoge druk stoomturbine (6 m³ / h) en voor drinkwater. De container bevat de volgende installaties: actief koolfilter, drukfilterinstallatie, ontharder met pekelvaten, dosering stations, zakkenfilters, Tweetraps omgekeerde osmose installaties, decarbonatatie installatie, booster pompen en schakelkast. De afgebeelde container is geïsoleerd en uitgerust met deur-in-deur, licht, en air-conditioning.
 

De EUROWATER WTP-C

Een complete waterbehandelingsinstallatie in een container ingebouwd.

 

Het concept

Een oplossing voor waterbehandeling bestaat uit verschillende behandelingsstappen, zoals filtratie, ontharding, demineralisatie - alle bestuurd vanuit een centrale schakelkast. Deze eenheden moeten samengebouwd worden op de werf.
 
Indien de eindgebruiker of de aannemer onzeker is of de installatie lokaal kan worden uitgevoerd binnen een aanvaardbare tijd en redelijke kosten, kan het een voordeel zijn om een waterbehandelingssinstallatie te bestellen (container of frame gemonteerd) die klaar is voor gebruik.
 
Deze oplossing is compleet met alle interne leidingen en bedrading in de fabriek voorzien. De hele installatie is getest op prestaties en druk in onze fabriek. Deze veiligheids- en kwaliteitsgaranties kunnen bereikt worden met een EUROWATER frame gemonteerde installatie of een container installatie.
 
Bij gebruik van een volledige container heeft u eveneens het voordeel dat de contaienr eveneens een lokaal o f een gebouw is dat kan worden weggelaten in het totaalproject. De containers kunnen worden geleverd met of zonder isolatie en kan uitgerust worden met licht, airconditioning, deur-in-deur, nooddouche, enz. 
 
Wij hebben veel verschillende op maat gemaakte installaties aangepast aan specifieke eisen en wensen. Hieronder ziet u er verschillende voorbeelden van.
 
We maken graag een vrijblijvende offerte voor het opstarten van installaties en voor de opleiding van de operatoren.
 
Complete waterbehandelingssinstallatie in een 20 voet container. De installatie bestaat uit dosering, actief kool filtratie, ontharding en demineralisatie en door middel van een omgekeerde osmose-installatie.
 

Complete waterbehandelingsinstallaties in een 20 voet container. De installatie is opgebouwd uit een dosering, actief kool filtratie, ontharding, en demineralisatie door middel van een omgekeerde osmose-installatie.

 

40 voet container met water behandeling, bestaande uit oxidatie en filtratie in een drukfilterinstalaltie type TFB 20. De installatie heeft een capaciteit van 90 m³/h.

 

64 m³/h gedemineraliseerd water geproduceerd in een omgekeerde osmose-installatie. Een doseringsinstallatie is ook geïnstalleerd in de container.

 

EDI installatie met een capaciteit van 60 m³/h volledig gedemineraliseerd water met een zeer lage geleidbaarheid en silica voor de productie van ketelwater voor hoge druk stoomturbine.

De leidingen voor het behandelde water zijn gemaakt in PP (Polypropyleen) verbonden met lassen die elk neemt ongeveer 15-20 minuten tijd in beslag nemen. In totaal zijn 570 lassen gemaakt voor deze installatie. Elke EDI cel is uitgerust met individuele testkraan.

Lees meer

 

Links