Problemen met bacteriën in uw aanmaak water?

UV-toestel

Een regelmatige bacteriologische contaminatie vereist een onmiddellijke en snelle actie. Als tijdelijke oplossing biedt EUROWATER huurinstallaties aan met UV-toestellen voor de desinfectie van water.

Klaar voor gebruik

De installatie is klaar voor gebruik na aansluiten van water en elektriciteit.

Toepassingsmogelijkheden

Onze UV-toestellen zijn ontwikkeld met als doel: Een hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en gemak van installatie. Wij leveren installaties voor de desinfectie van drinkwater en proceswater.
 

UV technologie

Microbiologische groei in water kan efficiënt beperkt worden met ultraviolet licht. Ultraviolet licht met een golflengte van 254 nm (nanometer) doodt bacteriën, virussen, algen, en schimmels door het DNA van de micro-organismen af te breken. Desinfectie met UV-licht kan bij praktisch elk type water gebruikt worden. De UV-huurinstallaties hebben een debiet tot 150 m³/h.
 

Hygiënsiche veiligheidsbarrière

In verschillende Europese landen is UV licht verplicht als natuurlijke veiligheidsmaatregel bij elke drinkwaterbedeling.
 

Bestellen

Desinfectie installaties kunnen gehuurd worden voor een korte of lange duur. Gelieve ons te contacteren voor verdere informatie.

Bacteriologische besmetting kan ook behandeld worden via dosering van chemicaliën.

Lees meer

 

Links