Zacht water voor een beperkte periode

 Hebt u nood aan een ontharder voor een korte of lange periode, bijvoorbeeld voor

  • Het vullen van voorraadvaten
  • Vullen van het leidingwerk op warmte-en elektriciteitscentrales
  • Tijdelijke watervoorziening in verband met renovatie van bestaande installaties
  • Water voor proefprojecten
wij kunnen voldoen aan uw behoeften met een EUROWATER huurinstallatie.
 
Onthard water
Door ontharden, zijn de calcium en mangaan zouten in het ruwe water uitgewisseld met natriumzouten die niet leiden tot de ongemakken die kenmerkend zijn hard water. Het behandelde water heeft een hardheid van minder dan 0,5 ° dH.
 
Installatie beschrijving
De installatie is gebouwd op een stevig transportframe voorzien van alle nodige interne leidingen en bedradingen waardoor de installatie gemakkelijk aan te sluiten is. Het systeem wordt automatisch geregeld in functie van het waterverbruik.
 
Het bedieningspaneel van de installatie is vooraf ingesteld op basis van de opgegeven parameters of op basis van een analyse van het water. Op deze manier zal de werking van de installatie voldoen aan uw behoeften en u hoeft geen parameters in te stellen in het paneel vooraleer u kunt beginnen produceren.
 
Het EUROWATER programma voor de verhuur containers is uitgebreid en niet alle installaties zijn identiek aan het overzicht hier. Wij vragen uw aandacht voor de technische fiche die u ontvangt bij uw aanvraag.
 
Wilt u bestellen?

Contacteer ons voor meer informatie.

Ontharder gezien vanaf de voorzijde Alle leidingen en bekabelingen zijn gemonteerd en de installatie is klaar voor gebruik.

 

De installatie van achteren gezien. De leidingen zijn in gegalvaniseerd staal en zeer robuust.

 

Stevig transportframe voorzien van hijsogen voor kraan.

 

Bedieningspaneel met een eenvoudige menustructuur. Het paneel is ingesteld vóór het transport op basis van de water analyse en de specificaties van het te produceren water.

 

De installatie heeft een debiet van maximaal 30 m³/h. De foto is een close-up van de flensverbindingen en de regelklep.

Lees meer    

 

Links