Omgekeerde osmose installaties (RO installaties)

Installaties van dit type worden gebruikt voor de productie van gedemineraliseerd water zonder gebruik van zoutzuur en natronloog. Deze installaties worden o.a. gebruikt tbv ketelhuizen, stadsverwarming, ziekenhuizen, dialysecentra, laboratoria, voor proceswater in de farmaceutische industrie en de chemische industrie. Tevens voor aanmaak voor luchtbevochtingsinstallaties. Omgekeerde osmose installaties verwijderen tevens pyrogenen evenals bacteriën en veroorzaken geen afvalwater problemen. De installaties verwijderen tot 90% van de organische stoffen en halen voor 98-99% van de opgeloste zouten uit het water.

Voordelen

Opslag en behandeling van zuur en loog worden vermeden. De installaties zijn uiterst ruimtebesparend dankzij het compacte ontwerp. De installaties zijn van hoge kwaliteit, vergen minimaal onderhoud en de bedrijfszekerheid is zeer hoog.

RO installatie type C3-9

Installatie beschrijving

Debieten voor standaard modules: 50 l/h - 60 m³/h. Omgekeerd osmose installaties zijn ofwel geproduceerd als standaard modules of op maat gemaakt volgens de eisen van de klant. De installaties bestaan uit geselecteerde componenten van hoge kwaliteit. Ze werken automatisch met elektronische controle van kwaliteit.

Klantspecifieke installaties

Er zijn vele mogelijkheden van op maat gemaakte oplossingen. Bijna alle parameters en componenten kunnen worden aangepast en gecombineerd. EUROWATER heeft grote ervaring in het produceren van omgekeerde osmose leidingsystemen in vele soorten materialen zoals PP, PE, PVDF, en roestvaststaal. De bodemplaat en het frame kunnen eveneens geleverd worden in roestvaststaal.

Omgekeerde osmose toestel met zuurbestendige rvs leidingen
 

RO A1

Capaciteit: tot 180 l/u.

Wandgemonteerd of type vloer model. Centrifugale pomp, voorfilter van 1 μ, bedieningspaneel met geleidbaarheidsmeter en automatische kwaliteitscontrole, evenals flowmeters van PVC.

 

CU:RO - compacte installatie ontharder en RO

Capaciteit: tot 2 m³ / h.

Compleet omgekeerde osmose systeem met voorbehandeling (Aktiefkool filtratie en/of ontharder). Makkelijk, snel en veilige installatie dankzij de voorafmontage op frame met alle interne leidingen en bedrading reeds voorzien. Zie meer onder Compacte RO-installaties CU:RO.

 

RO B1

Capaciteit: tot 2,4 m³/h.

Verticale drukbuizen van roestvaststaal met 4" membranen. Instelbare recirculatie, centrifugaalpomp van roestvaststaal, voorfilter van 1 μm, bedieningspaneel met geleidbaarheidsmeter en automatische kwaliteitscontrole, PVC flowmeters en kwaliteit spoelklep.

 

RO B2

Capaciteit: tot 9,6 m3/u. 

Horizontale drukbuizen van roestvaststaal. 4" membranen. Instelbare recirculatie, centrifugaalpomp van roestvrij staal, voorfilter van 1 μ, bedieningspaneel met geleidbaarheidsmeter en automatische kwaliteitscontrole, PVC flowmeters en kwaliteit spoelklep.

 

RO C3

Debieten: Tot 35 m³/h.

Horizontale drukbuizen vervaardigd uit staal gecoat met polyethyleen en voorzien van 8" membranen. Centrifugaal pompen in roestvaststaal, 1 µ voorfilter, controle paneel met geleidbaarheidsmeter en automatische kwaliteitscontrole, debietskegels in PVC, en kwaliteitsspoelventiel.

 

RO C4

Capaciteit: tot 60 m³/u.

Horizontale drukbuizen van staal met polyethyleen coating. 8" membranen. Instelbare recirculatie, centrifugaalpomp van roestvaststaal, voorfilter van 1 μ, bedieningspaneel met geleidbaarheidsmeter en automatische kwaliteitscontrole, PVC flowmeters en kwaliteit spoelklep. Installaties worden opgebouwd volgens de specifieke eisen van de klant.

 

Download onze brochure hiernaast voor meer informatie of contacteer ons.

 

Lees meer

 

Links