Compacte demineralisatie installaties CU:RO - klaar voor gebruik

Klaar voor gebruik

Onze nieuwe series van compacte toestellen type CU:RO zijn samengesteld uit een volledige omgekeerde osmose installatie samen met een voorbehandeling en gemonteerd op een roestvaststalen frame – klaar voor gebruik. Dit concept geeft u de volgende voordelen:

  • Vooraf uitgewerkte systemen met een gamma van standaard opties voor de voorbehandeling, zorgen voor een veel eenvoudiger ontwerp en minder complexe aankoop
  • De installaties zijn geheel getest in onze fabriek, waardoor de kans op defecten geminimaliseerd worden
  • Frame gemonteerd; bezorgt u een veilige en snelle plaatsing
  • Compact ontwerp met minimale footprint

De serie omvat vijf verschillende modellen met debieten variërend van 0,4 tot 2,0 m³/h - elk verkrijgbaar met drie verschillende voorbehandelingsopties.

Voorbehandeling

Een degelijke voorbehandeling van het voedingswater voor een omgekeerde osmose is een essentiële faktor voor een langdurige en feilloze werking. Dichtslibben van de membranen door zwevende deeltjes, kalkaanslag van de opgeloste mineralen en andere verontreinigingen dienen vermeden te worden door passende maatregelen. Minerale hardheid kan verwijderd worden in een ontharder, zwevende deeltjes in een mechanische filter, terwijl vrije chloor in een actief koolfilter kan verwijderd worden. U heeft de keuze tussen de volgende voorbehandelingsmogelijkheden:

  • Enkelvoudig ontharden: Eén tank ontharder
  • Duplex ontharden: Twee tank ontharder 
  • Actief koolfiltratie en enkelvoudig ontharden

Daarenboven worden alle toestellen uitgerust met een speciale mechanische filter (zeef), deze is zeer betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden. Een terugslagklep die de installatie afzonderd van het openbaar waterleidingnet is eveneens standaard voorzien.

SE30 controle panelen

Een door EUROWATER ontworpen controlesysteem met een toetsenpaneel en een PLC is aan de voorzijde van de installatie beschikbaar, samen met debietsmeters en manometers.

Andere

  • Het controlepaneel vormt een gebruiksvriendelijke interface. Het paneel heeft een groot, verlicht display voor een optimale bediening en sturing. De menustructuur is gestandaardiseerd en beschikbaar in verschillende talen voor een eenvoudige en snelle toegang tot de werkingsgegevens en parameter instellingen. Gebruiksvriendelijke toetsen op het frontpaneel zorgen voor eenvoudige toegang, met behoud van de IP54 beshermingsklasse.
  • Geleidbaarheidsmetingen met temperatuurscompensatie en 4-20 mA uitgangssignaal.

Voor meer informatie, download onze brochure bij Lees meer of contacteer ons.

Lees meer

 

Links