SILEX 11-21

SILEX water wordt veel gebruikt in de plaats van gedestilleerd water. Een regeneratie ter plaatse zou een te grote investering betekenen, een tijdrovende bezigheid, problemen met corrosieve regeneratie oplossingen en een neutralisatie veriesen van het afvalwater.

Het systeem werd speciaal ontwikkeld voor gebruikers die gedemineraliseerd water van de hoogste kwaliteit nodig hebben, en die geen regeneratiechemicaliën ter plaatse wensen te gebruiken of stokkeren (zuur en loog), bijvoorbeeld scholen, tandartsen, drukkerijen, laboratoria en fotolabo’s.
 

Omschrijving van het toestel

Een volledige installatie omvat één en eventueel een reserve reservoir, een bedieningspaneel en een geleidbaarheidsmeter. Het reservoir is uit roestvaststaal met snelkoppelingen. Het bedieningspaneel bestaat uit een PVC ventielensysteem op een roestvaststalen en eenvoudig te reinigen bevestigingsplaat. Dit ventielensysteem zorgt voor een snelle vervanging van het reservoir. Het bedieningspaneel is eenvoudig te bevestigen. De installatie vereist een waterafvoer, omdat het reservoir leeggemaakt moet worden vóór het transport.
 

Gezonde werkomgeving

Het ontwerp van de installatie samen met de externe regeneratie zorgen voor een optimale werkomgeving.
De gebruikers zullen geen contact hebben met ionenwasselaars en de handgrepen op de reservoirs en het lage gewicht garanderen een eenvoudige behandeling.
 

Externe regeneratie

De regeneratie zelf gebeurt in onze regeneratiecentrale in onze fabriek in Denemarken. De geregenereerde ionenwisselaarsharsen worden teruggestuurd onder de vorm van patronen. Het patroon met verzadigde harsen wordt opgestuurd voor regeneratie. Het tankontwerp garandeerd een eenvoudig versturen van de patronen. U hoeft enkel het reservoir los te koppelen van het bedieningspaneel. Op het bedieningspaneel staat de procedure voor het vervangen van het reservoir duidelijk beschreven.

Eenvoudige gedemineraliseerd water productie

Lees meer

 

Links