Op maat gemaakte produkten

RO plant with pipe system in acid-proof, stainless steel.

Totaaloplossingen

Grondig voorbereidde oplossingen zijn de basis voor een lange levensduur en lage kosten van de waterbehandelingssinstallatie. In samenwerking met onze klanten, vinden we de optimale oplossingen. Wij hebben veel ervaring met op maat gemaakte oplossingen gebaseerd op onze overheidsopdrachten, standaarden, normen, eisen van de klant, en gebruikskosten. Dit geldt bijvoorbeeld voor container installaties en frame gemonteerde installaties. Zie meer onder Lees meer.
 

Milieueffect

In bijna alle sectoren wordt er rekening gehouden met
het milieu en het minimaliseren van het elektriciteits- en waterverbruik. EUROWATER richt zich ook op deze aspecten en elke dag zijn we op aan het werk om waterbehandelingsinstallaties te ontwerpen die een bijdrage kunnen leven bij het minimaliseren van uw dagelijkse milieuproblemen.
 

Keuze van materiaal en onderdelen

Wij zijn er ons goed van bewust dat ons standaard programma niet kan voldoen aan alle behoeften van het cliënteel. In veel gevallen is nog steeds een evenwichtig en grondig overwogen compromis de beste oplossing.
 
Als er een geen voor de hand liggende oplossing beschikbaar is, zullen we graag werken aan het ontwerpen van nieuwe producten en oplossingen.
 
Wij hebben veel ervaring met een breed scala van staal, coatings, leidingtypes, instrumentatie, controle systemen, enz. In de meeste gevallen bestaat de oplossing in het combineren van al bekende materialen en onderdelen. Wij geven de voorkeur aan het gebruik van beproefde onderdelen, zodat onze klanten geen tests dienen te voorzien.
 
Onze afdeling voor de bouw en ontwikkeling is altijd up to date en is bekend met laatste technologische ontwikkelingen.

Lees meer

 

Links