Complete waterbehandelingsinstallaties klaar voor gebruik - voor optimale veiligheid

Een oplossing voor waterbehandeling bestaat uit verschillende behandelingsstappen, zoals filtratie, ontharding, demineralisatie - allen bestuurd vanuit een centrale stuurkast. Deze units moeten samengebouwd worden op de werf.

Indien de eindgebruiker of de aannemer onzeker is of de installatie lokaal kan worden uitgevoerd binnen een aanvaardbare tijd en redelijke kosten, kan het een voordeel zijn om een waterbehandelingssinstallatie te bestellen (container of frame gemonteerd) die klaar is voor gebruik.
 
Deze oplossing is compleet met alle interne leidingen en bedrading in de fabriek voorzien. De hele installatie is getest op prestaties en druk in onze fabriek. Deze veiligheids- en kwaliteitsgaranties kunnen bereikt worden met een EUROWATER frame gemonteerde installatie of een container installatie.
 
Bij gebruik van een volledige container heeft u eveneens het voordeel dat de container eveneens een lokaal of een gebouw is dat kan worden weggelaten in het totaalproject. De containers kunnen worden geleverd met of zonder isolatie en kan uitgerust worden met licht, airconditioning, deur-in-deur, nooddouche, enz.
 
Wij hebben veel verschillende op maat gemaakte installaties aangepast aan specifieke eisen en wensen. Hieronder ziet u er verschillende voorbeelden van.
 
We maken graag een vrijblijvende offerte voor het opstarten van installaties en voor de opleiding van de operatoren.

De EUROWATER WTP-F

Een complete waterbehandelingsinstallatie op frame gemonteerd. Modulair ontwerp.

De EUROWATER WTP-F

Een complete waterbehandelingsinstallatie op frame gemonteerd.

 

Frame gemonteerde waterbehandelingsinstallatie voor turbine water

Deze complete waterbehandelingsinstallatie is gebouwd voor een 90 MW energiecentrale in Afrika. De installatie is ontworpen voor de productie van 
  • 1,5 m³/h ultra zuiver water voor de turbine
  • 7,5 m³ /h gedemineraliseerd koelwater
  • 2,0 m³/h water voor brandbestrijding enz.

Het frame bestaat uit de volgende waterbehandelingsinstallaties: Filtratie, actief koolfilter, UV-desinfectie, dosering van antiscalant, mechanische filtratie, tweetraps omgekeerde osmose, EDI (electrodeionizatie eenheid). Alles wordt gecontroleerd door een centrale PLC met aanraakscherm.

Klik voor grotere weergave
 

Frame gemonteerd scavenger en demineralisatie installaties

Vanwege het feit dat het monteren en assembleren van installaties soms zeer duur is in de offshore-industrie, is het verstandig om zo veel mogelijk vooraf te monteren en te testen.
 
De afgebeelde installatie is gemonteerd op een epoxy gecoate stalen frame, met lekbak.
 
De installatie is ontworpen voor 9 m³/h en bestaat uit zakkenfilters voor het mechanisch verwijderen van onzuiverheden, scavenger voor verwijdering van organische stoffen en zwevende stoffen, demineralisatie installatie, installatie voor het neutraliseren van de regeneratie chemicaliën, en een centrale elektrische schakelkast.

Lees meer

 

Links