Automatisering

SE stuurpanelen

De automatisatie van procesapparatuur evolueert zeer snel en EUROWATER kan up-to-date oplossingen bieden die beantwoorden aan de meeste noden van ons divers cliënteel. Het kunnen bijvorbeeld stuurkasten zijn met één of meerdere SE stuurpanelen met externe signalen voor het sturen van pompen en kranen.

Stuurpanelen

De stuurpanelen bieden een gebruiksvriendelijke HMI werkomgeving. Alle panelen hebben een groot verlicht display voor een eenvoudige bediening. De menu structuren zijn gestandaardiseerd en beschikbaar in verschillende talen voor een snelle toegang tot werkingsparameters en instellingen. Eenvoudige en duidelijke toetsen zorgen voor een gemakkelijke bediening zonder afbreuk te doen aan de IP54 beschermingsklasse.

 

Een stuurpaneel kan zowel afzonderlijk als volledig geïntegreerd in een complete stuurkast geleverd worden.

Allesomvattend systeem

We bieden een uitgebreid gamma van HMI/PLC stuurpanelen voor ons ruim gamma van waterbehandelingsapparatuur voor filtratie, ionenwisseling, membraan filtratie, en EDI. Er is telkens een specifiek paneel voor elk waterbehandelingstoestel. 

Stuurkast met centrale PLC

EUROWATER biedt stuurkasten aan met centrale PLC's om de waterbehandelingsinstallatie te sturen. Een centrale stuurkast doet dienst als voeding voor de diverse pompen, bevat alle stuurpanelen of PLC's, is voorzien van een toetsenbord en/of bedieningspaneel in WinCC of Ifix, de frequentiesturingen van de pompen, de verschillende meters en ze kan ook extra voedingen en sturingen bevatten voor externe apparatuur. Dit laatste is typisch voor afgelegen watervoorzieningsinstallaties. Centrale PLC gestuurde kasten voor industriële toepassingen en energiecentrales bevatten meestal ook een externe communicatie mogelijkheid via Ethernet, Profibus of Profinet. GSM communicatie is ook beschikbaar. De systemen bieden een grote flexibiliteit wat betreft toepassingen en voldoen aan de strengste industriële standaarden. 

 

 

 

Lees meer

 

Global links