Waterbehandelingsinstallaties

EUROWATER produceert betrouwbare waterbehandelingsinstallaties met een zeer lange levensduur en minimale behoefte aan onderhoud.


EUROWATER produceert betrouwbare waterbehandelingsinstallaties met een zeer lange levensduur en minimale behoefte aan onderhoud. De basis is onze grote theoretische- en praktische kennis over waterbehandeling en doordat wij enkel gebruik maken van uitgeteste en erkende technieken en componenten.

Naast advies en verkoop, bieden wij eveneens het volledig ontwerp aan, de inbedrijfstelling, de opleiding en het onderhoud.

Door onze jarenlange ervaring, serie productie en ons modulair opgebouwd concept, garanderen wij u betrouwbare installaties, korte levertijden en concurrerende prijzen.  

Op onze Realisaties pagina vindt u tal van voorbeelden uit de praktijk. Selecteer het passende 'Product' om de keuze te bepereken.

 

Standaard producten

EUROWATER biedt een breed en compleet product programma van waterbehandelingsinstallaties op basis van een modulair opgebouwd concept. De installaties kunnen individueel worden samengesteld en uitgebreid worden op uw wensen. Ze omvatten o.a. drukfilters, ontijzeraars, ontharders, demineralisatietoestellen, omgekeerde osmose, ontgassers, UV-toestellen, doseerpompen, enz.  

 

Op maat gemaakte producten

Als uitgangspunt leveren wij een breed assortiment aan standaard producten. Als u behoefte heeft aan een uitgebreidere installatie, vinden we samen de best passende oplossing door aanpassing van de materiaalkeuze, instrumenten en sturing in functie van het project in kwestie.  Voorbeelden van op maat gemaakte producten zijn onze complete waterbehandelingsinstallaties, op een frame gemonteerd of gemonteerd in 20 en 40-voet containers.

 

Gedemineraliseerd water - eenvoudig en gemakkelijk

SILEX en EUREX zijn mengbed installaties die worden gebruikt voor de on-site productie van gedemineraliseerd water van de hoogste kwaliteit. Het concept is gebruiksvriendelijk, omdat de toestellen geregenereerd worden in onze fabriek in Denemarken. Ze worden gebruikt door laboratoria, foto-laboratoria, drukkerijen, tandartsen, artsen, apotheken, scholen en hogescholen, enz. Wij bieden u hiermee een goedkoop alternatief voor het aankopen van flessen gedemineraliseerd water.

 

EUROWATER huurinstallaties

Bent u in nood van onthard, gedemineraliseerd of bacterie-vrij water - hetzij dringend of voor een beperkte periode - wij bieden een breed gamma van waterbehandelingsinstallaties aan als een tijdelijke oplossing. De installaties zijn klaar voor gebruik!

Lees meer

 

Links