EUROWATER kan u een totaal pakket leveren voor uw waterbehandelinsgstoepassing. Wij hebben ook ruime ervaring in het ontwerpen en dimensioneren van bijvoorbeeld de bijhorende opslagvaten en pompen. De noodzakelijke meetapparatuur en de verwerking van hun signalen wordt vooraf met u besproken zodat u de installatie volledig volgens uw wensen kan sturen en controleren. Er wordt extra aandacht besteed aan waterbesparende elementen. 

 

Wateranalyses

EUROWATER helpt u met de interpretatie van de analyse resultaten van uw specifieke water. In ons eigen laboratorium kunnen wij de belangrijkste parameters onderzoeken en opvolgen. Voor uw ketelwater komen wij ter plaatse meteen. Een degelijke wateranalyse is namelijk een basis vereiste voor het correcte ontwerp en dimensionering van de waterbehandelingsinstallatie.

 

Advies

Maak gebruik van onze tientallen jaren ervaring om uw specifiek probleem aan te pakken. Wij garanderen u steeds en eindkwaliteit en kwantiteit en zetten in op een minimaal water- en energieverbruik. Kritische elementen worden ontdubbeld voor extra bedrijfszekerheid en gemak van onderhoud. 

 

Ontwerp en design van totale projecten

Eenmaal uw wensen bekend gaan wij aan de slag. Via een ontwerp P&ID en maattekeningen krijgt u een duidelijk beeld van ons voorstel. U kan steeds aanpassen tot het geheel volledig past in uw manier van werken. Doordat wij onze eigen ontwerp afdeling hebben zijn we uitermate flexibel en snel. Met onze standaard componenten kunne we snel een passend geheel bouwen.

 

Productie

Eén van onze grootste troeven is onze volledig eigen productie. Onze hars- en filtertanks bouwen wij volledig zelf. Ons ontwerp is gebaseerd op onze decennia lange ervaring in de industriële waterbehandeling. De in- en uitwendige coatings zijn steeds specifiek voor uw type water en toepassing. Van enkelvoudige tanks over complete frame gemonteerde complexe installaties tot afgesloten plug&play containers; alles gebeurt in eigen productie. Ook de sturing, PLC programmatie en eventuele afstandscontrole gebeurt in eigen regie. Onze leveranciers voor de pompen, instrumenten en andere randapparatuur behoren tot de betrouwbaarstse in hun domein. Indien gewenst kunnen wij ook probleemloos met uw gebruikelijke leveranciers werken. 

 

Plaatsing en opstart

Wij hebben onze eigen plaatsingsdienst - volledig VCA gecertifieerd - voor een snelle en degelijke plaatsing volgens alle geldende reglementeringen en eventuele eigen specifieke veiligheidsvoorschriften. Bij elke plaatsing komt een degelijke handleiding en opleiding.

 

Klantenservice

Onze eigen technische dienst zorgt voor een perfect onderhoud van uw installatie zodat ze jarenlang betrouwbaar en rendabel blijft. Een onderhoudscontract wordt voorgesteld op basis van uw specifieke toepassing en het belang van de installatie in uw productieproces. Door ons uitgebreid netwerk van Europese bijhuizen en dealers kunnen wij probleemloos gans Europa bestrijken. Wij hebben eveneens ervaring met opstart en service in Afrika, Azië en Amerika. 

Lees meer

 

Links