Zuiver drinkwater


Sinds 1936 is de naam EUROWATER synoniem voor hoge kwaliteit en grote inzet in de waterbehandelingssector. We hebben een lange weg bewandeld en hebben ons aanbod aangepast aan de lokale wettelijke veranderingen en eisen, en aan de wensen van onze klanten. Wij zijn voortdurend betrokken bij de bouw van nieuwe waterbereidingsinstallaties van drinkwatermaatschappijen en daarnaast maken we gebruik van onze ervaringen in het optimaliseren van bestaande watervoorzieningen bij uitbreidings- en renoveringsprojecten.

EUROWATER heeft de passende apparatuur voor de verwijdering van zwevende deeltjes (drukfilters), organische bestanddelen (aktief koolfilters), mineralen (ontharders) en bacteriën (UV-desinfectie)

Wij vertrekken steeds van een grondige wateranalyse - liefst uitgevoerd door een extern en onafhakelijk laboratorium - die ons de fysische, chemische én bacteriologische verontreinigingen weergeeft om zo de passende waterbehandelingsinstallatie te ontwerpen. We bepalen samen de mate van automatisatie die gewenst is en wij voorzien de nodige vorming en opleiding om de installatie jarenlang efficiënt en betrouwbaar te laten werken.

In onze Referentiepagina vindt u tal van voorbeelden uit de praktijk. Selecteer 'Drinkwater' bij Toepassing.

Contacteer ons kantoor voor meer informatie.

 

Zuiver drinkwater

Veel drinkwatermaatschappijen en bedrijven hebben problemen met een aantal natuurlijke mineralen en organische stoffen, deeltjes, en gassen die kunnen voorkomen in het grondwater. Lees meer over de verschillende hoofdingrediënten en oplossingen.

 

 

Drinkwaterbereiding

Wij bieden complete oplossingen voor kleine en grote drinkwaterbereidingen, zowel voor openbaar als voor industrieel gebruik.

 

Eigen boorput?

Veel boerderijen en bedrijven zijn gevestigd in gebieden die niet verbonden zijn met het openbare waterleidingnetwerk. We kunnen een lokale watervoorzieningsinstallatie op putwater realiseren voor de meeste types grondwater.

Lees meer

 

Links