Water voor luchtbevochtiging

De grafische industrie, de houtindustrie, de groenten- en fruitindustrie en de textielindustrie zijn alle industriën waar een goede luchtkwaliteit door bevochtiging zeer belangrijk is. Een gelijkmatige bevochtiging is noodzakelijk om een uniforme eindkwaliteit van het product te garanderen, een hoge productiesnelheid te behouden, en een comfortabel binnenklimaat met een constante temperatuur en luchtvochtigheid te verzekeren. Door bevochtiging worden ongemakken zoals stofafzettingen, statische elektriciteit en droge slijmvliezen vermeden.

Gedemineraliseerd water

Betrouwbare en optimale bevochtiging met een minimum aan onderhoud, kan enkel met gedemineraliseerd water. Dit kan worden geproduceerd door middel van een demineralisatie installatie via ionenwisseling of een RO-installatie (membraanfiltratie)

Minimaal onderhoud

EUROWATER installaties zijn zeer betrouwbaar en vergen een minimum aan onderhoud. Daarenboven bieden wij service-overeenkomsten om ervoor te zorgen dat uw installatie altijd optimaal functioneert en dat onvoorziene problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Complete waterbehandelingsinstallatie bestaande uit ontharder, omgekeerde osmose, doseerpomp, UV-desinfectie installaties, reservoir en buffertank, doseerpompen en schakelkast.

Lees meer

 

Links