Ingredienten water (proces water)

Zelfs de beste kwaliteit leidingwater kan problemen veroorzaken wanneer het water rechtstreeks moet worden gebruikt in de industriële producten.

Producenten van cosmetica, geneesmiddelen en chemicaliën, evenals brouwerijen en zuivelbedrijven zijn goede voorbeelden van bedrijven die aanvullende of alternatieve waterbehandelingsmethoden nodig hebben.

Aangepaste behandeling 

Anorganische zouten en humus worden verwijderd door middel van membraanfiltratie of ionenwisseling. Het micro-organismen gehalte in het water wordt verminderd of volledig verwijderd door middel van filtratie en ultraviolet (UV) blootstelling.
Een correct samengestelde waterbehandelingsinstallatie draagt bij om een optimale kwaliteit, een lange houdbaarheid en een mooi uiterlijk van het eindproduct te bekomen.
 

Onze verbintenis

EUROWATER levert complete oplossingen voor projecten voor proceswater in bijna alle branches. Onze ervaren technici helpen u met het ontwerp, de constructie, de documentatie en de installatie. Contacteer ons kantoor voor meer informatie.
 

 

Proceswater voor de cosmetische industrie. De oplossing bestaat uit o.a. ontharders, omgekeerde osmose in roestvast staal AISI 316, en EDI installaties. Alle installaties zijn warm water bestendig.

Lees meer

 

Links