Van advies tot totaaloplossingen

EUROWATER biedt advies, wateranalyses, vrijblijvende offertes en werkingsschema’s, ontwerp, plaatsing en opstart, opleiding van de operatoren, onderhoud, inclusief preventief onderhoud en onderhoudscontracten.

Kortom: Wij bieden alles vanaf advies tot totaaloplossingen.

Wij werken eveneens nauw samen met studieburelen en installateurs voor het ontwerpen van passende waterbehandelingsinstallaties.
 
Onze competenties omvatten een breed gebeid. We kunnen zowel een complete oplossing leveren als een deeloplossing. Het is mogelijk om met ons samen te werken doorheen het ganse proces vanaf de eerste schets en de daaropvolgende stappen, of bijvoorbeeld enkel in verband met de levering van afzonderlijke toestellen of wisselstukken.
 
 

70 jaren ervaring

EUROWATER heeft meer dan 70 jaar ervaring in het ontwerpen van waterbehandelingsinstallaties met een lange levensduur, een hoge betrouwbaarheid en met weinig onderhoud – volledig aangepast aan uw behoeften. Ons geheim ligt in de keuze van het materiaal, onze know-how en onze beproefde ontwerpprocedures.

Van grondwater tot zuiver water

De focus van onze activiteiten wordt hieronder vereenvoudigd voorgesteld, met het verloop van het water van ongezuiverd grondwater tot zuiver water. Tussen de verschillende waterkwaliteiten staan de waterbehandelingsstappen die overeenkomen met EUROWATER competenties.
Klik op het schema voor een grotere weergave.

Lees meer

 

Links