Over EUROWATER


Het EUROWATER waterbehandelingsbedrijf is opgericht in 1936, en startte met de productie van filtratie installatie voor het filtreren van water voor zuivelcoöperatieven. Sindsdien heeft EUROWATER zich verder ontwikkeld om klanten te bedienen in praktisch alle industriën.

Onze activiteiten zijn geconcentreerd rond de ontwikkeling, productie, en verkoop van complete oplossingen voor de waterbehandeling. Onze ervaring in dit domein omvat:
  • Talrijke drinkwatermaatschappijen en private drinkwaterbedrijven
  • Verschillende toepassingen binnen alle types van industriële bedrijven en instellingen.
Wij zijn een onafhankelijke groep met 350 onafhankelijke en ervaren medewerkers, waarvan de helft werkzaam is in Denemarken, vooral in ons hoofdkantoor en de productieafdelingen.
  
De producten zijn allemaal van hoge kwaliteit. Oplossingen, de keuze van materialen en de processen worden constant geoptimaliseerd in nauwe samenwerking met onze leveranciers.
 
Onze ruime ervaring en een compact modulair ontwerp staan garant voor zeer betrouwbare installaties, korte levertijden en scherpe prijzen.
 
De productie van grote drukfilters gebeurt in onze dochteronderneming Eurotank A/S, gelegen in de nabijheid van ons hoofdkantoor in Denemarken.
 
EUROWATER heeft dochterondernemingen in 14 landen en wij zorgen voor onze klanten in 23 lokale vestigingen. De band met onze werknemers, klanten en leveranciers is gebaseerd op lange termijn relaties. Het internationale aspect van onze activiteiten geeft ons een brede basis voor onze ervaring, en plaatst ons bij de leidinggevende fabrikanten van waterbehandelingsinstallaties in Europa.
 
 
 
 
Enkele videos over ons bedrijf en enkele realisaties
 
 
 

 

Links