Ziekenhuizen en laboratoria

Tweetraps omgekeerde osmose
Tweetraps omgekeerde osmose met een debiet 2,5 m³/h.

Ziekenhuizen, laboratoria en apotheken zijn grote gebruikers van waterbehandelingsinstallaties. Zij vereisen zeer zuiver water voor autoclaven, destilleerapparatuur, scanners, ultrasone apparatuur, titraties, reinigen van laboratoriummateriaal, bedpanspoelers, farmaceutische bereidingen, tandheelkundige toestellen, dialyse, en vele kerntaken. 

Ook voor secundaire taken zoals ketelwater en catering is er een grote nood aan betrouwbare waterbehandelingsinstallaties. 

 

Verschillende eisen - diverse oplossingen

EUROWATER heeft verschillende waterbehandelingsinstallaties geleverd voor diverse projecten binnen de gezondheidszorg, en verschillende Belgische ziekenhuizen maken gebruik van onze betrouwbare installaties. Tweetraps RO-installaties zijn nieuw en zeer populair vanwege de kwaliteit van het dubbel beschermde water. 

 

Referenties

Aanvullend op de lijst met ziekenhuizen en laboratoria van de Deense markt, eveneens een aantal van de meest bekende fabrikanten van geneesmiddelen. De tweetraps RO installatie beantwoordt aan de eisen van zowel de Europese als de Amerikaanse normen voor zuiver water.

Toepassingen: Drinkwater, Proceswater, Stoomketelwater, Koelwater, Spoelwater

Lees meer

 

Links