Glasindustrie

Waterbehandelingsinstallaties voor glaswasmachines

De continue ontwikkeling van nieuwe glassoorten en wasprocessen, leggen hoge eisen op aan de waterbehandeling. Afhankelijk van het project worden specifieke eisen gesteld aan de pH en het zoutgehalte van het waswater. Bovendien moeten mechanische verontreinigingen worden verwijderd, en het gehalte aan bacteriën dient zo laag mogelijk gehouden te worden. 

Aanmaakswater en hergebruik van water

Gedemineraliseerd aanmaakwater kan worden geproduceerd door middel van ionenwisseling of door middel van omgekeerde osmose. Wij passen onze oplossingen aan uw behoeften aan.

Vanwege het hoge waterverbruik en de hoge kostprijs van het water, is het voordelig om installaties te gebruiken voor het recycleren van spoelwater.

Waterbehandelingsinstallatie voor het hergebruik van spoelwater bestaande uit een waterontharder, een omgekeerde osmose, drukfilters, zakkenfilters, en actieve koolfilters.

Afhankelijk van het project, bestaat de recirculatie-installatie uit een drukfilter met filterzak, een actieve koolfilter, een zandfilter en een UV-installatie. 

Internationale ervaring

In nauwe samenwerking met zowel machineleveranciers als fabricanten van isolerend glas, heeft EUROWATER de ontwikkelingen binnen de glasindustrei op de voet gevolgd. Vooral via dochterondernemingen in Duitsland, Oostenrijk, België, Polen, de Tjechische Republiek en Slowakije, heeft EUROWATER veel ervaring opgedaan op het gebied van waterkwaliteit voor het wassen van glas.

Wij staan klaar om elke vraag binnen de glasindustrie.

Toepassingen: Spoelwater

Compacte waterbehandelingsinstallaties speciaal ontworpen voor de glasindustrie – voor de aanmaak en het hergebruik van spoelwater, PLC gestuurd.

Lees meer

 

Links