Electronische industrie

Typische toepassingen in de elektronische industrie zijn gedemineraliseerd water als ultra zuiver spoelwater, koelwater en luchtbevochtiging. Een efficiente waterbehandeling kan de geleidbaarheid verminderen tot ongeveer 0,055 microsiemens per cm. Dit is het laagste niveau dat theoretisch kan worden bereikt. Bij de productie van electronische componenten is het noodzakelijk om water te gebruiken van zeer hoge kwaliteit. Een combinatie omgekeerde osmose, EDI Electrode-ionisatie en mengbedharsen als polisher.

Aanpassing aan de eisen

EUROWATER heeft concepten ontwikkeld voor projecten in de elektronische industrie. Deze oplossingen zijn aangepast aan de behoeften van de individuële klant. Wat de keuze van de materialen voor de installaties en voor het leidingwerk (RVS, PVDF, PP-n, ...) betreft, beantwoorden wij aan de strenge eisen van deze industrie.

Know-how

Wij hebben een grote bekwaamheid verworven in het leveren van waterbehandelingsinstallaties voor de productie van halfgeleiders, optische vezels, wafers, printplaten, en silicium. EUROWATER is een van de toonaagevende ondernemingen op dit gebied.  

Toepassingen:

Spoelwater 

Luchtbevochtiging 

Stoomketelwater 

Gedemineraliseerd water voor laboratorium

Oplossing voor proceswater. Delen van het leidingwerk zijn gemaakt met PP-n, dit onderscheidt zich door een sterke weerstand tegen desinfectieproducten en chemische bestendigheid.

Lees meer

 

Links