Drankenindustrie

Water en mout zijn de hoofdbestanddelen van bier. De smaak van het bier wordt eveneens bepaald door het bicarbonaatgehalte in het water. Het is eveneens noodzakelijk de hardheid te regelen om corrrosie van de installatie te vermijden. Verder is er eveneens nood aan behandeling van water voor het reinigen en spoelen (Cleaning In Place, CIP)

Proceswater

Een waterbehandelingsinstallatie wordt typisch opgebouwd met zandfiltratie, dealkalinisatie, pH-aanpassing en filtratie over een actieve koolfilter. De installaties voldoen aan HACCP normen en aan de voorwaarden van de CIP procedures.

 

Veiligheid en smaak

Een correcte waterbehandeling verzekert een goede smaak van het bier. Door te kiezen voor EUROWATER als adviseur en leverancier bent u verzekerd van kwaliteit in de waterbehandeling - en dit aan concurrentiële prijzen en met korte levertermijnen.
 
U kunt meer over onze ervaring in de waterbehandeling lezen in onze referenties.
 

Toepassingen: Drinkwater, Proceswater, Stoomketelwater, Spoelwater

Volledige waterbehandelingsinstallaties bestaande uit ontgasser uit roestvast staal en drukfilter voor de productie van 20 m³/h. Korte omschrijving: Ontgassen van methaan en waterstofsulfide en verwijdering van ijzer, mangaan en ammonium.

Lees meer

 

Links