Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de volgende industrieën

Eurowater biedt een breed assortiment aan waterbehandelingen. In combinatie met de jarenlange ervaring en grote betrokkenheid bij talloze specifieke toepassingen, bieden wij de meest gepersonaliseerde en geperfectioneerde oplossingen aan.

Zie hiernaast rechts voor specifieke toepassingen, of in onze Realisaties waar u tal van voorbeelden uit de praktijk vindt of selecteer hieronder de industrietak die u aanbelangt.

Auto industrie

Bij het bouwen van auto’s worden zijn grote hoeveelheden spoelwater vereist bij de oppervlaktebehandeling en het ontvetten van de metalen en kunststoffen onderdelen. EUROWATER Heeft ervaring in o.a. het hergebruik van spoelwater voor oppervlaktebehandeling, bereiden van ruitenwisservloeistof en koelvloeistof. 
Lees meer
 

Chemische industrie

Zowel proceswater, koelwater als stoomketelwater moet voldoen aan specifieke eisen. In de chemie is de betrouwbaardheid zeer belangrijk omdat de meeste processen volledig automatisch en continu moeten werken. EUROWATER heeft ruime ervaring opgedaan in de chemische sector en kan volledig volgens de strenge chemische veiligheidsnormen een passende installatie ontwerpen, bouwen, plaatsen en ingangstellen.

Lees meer

Drankenindustrie

Bij drankenindustrie wordt er logischerwijs extra aandacht gegeven aan drinkbaar water. Hoe beter de waterbehandeling, hoe beter de smaak zal zijn van het bier. Eurowater geeft hier extra aandacht aan, zodat de gewenste smaak behaald wordt.

Lees meer
 

Elektronische industrie

Voor de aanmaak van chemicaliën en voor de reiniging van elektronische componenten is water met een zeer hoge zuiverheid noodzakelijk. Eurowater is één van de meest toonaangevende ondernemingen op dit gebied. Speciale leidingen in PP of PVDF garanderen deze hoge zuiverheid. 

Lees meer

Farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie is water een bestanddeel van het product zelf, van het productieproces zelf, en de reiniging. Hier zijn de kwaliteitseisen zeer hoog. Eurowater volgt de ontwikkelingen in verband met de specificaties nauw op, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Lees meer
 

Glasindustrie

Doordat er voortdurend nieuwe glassoorten worden ontwikkeld, liggen de eisen van het type waterbehandeling zeer hoog. De hoeveelheid pH en zoutgehalte van het wasgehalte worden nauwkeurig opgevolgd. Bovendien moeten alle mechanische verontreinigingen verwijderd worden, zodat het bacteriegehalte zo minimaal mogelijk blijft.

Lees meer
 

Instellingen

Instituten en instellingen hebben waterbehandeling nodig op verschillende vlakken. Voor vaat- en wasmachines is onthard of gedemineraliseerd water nodig, de centrale verwarming vereist een filterinstallatie en stoomketels vereisen gedemineraliseerd water.

Lees meer

 

Laboratoria

Veel landbouwbedrijven hebben geen aansluiting op het openbare waterleidingnetwerk en zijn daarom aangewezen op putwater of oppervlaktewater. Ook zij die leidingwater hebben kunnen een groot voordeel doen door over te schakelen op ondiep putwater of oppervlaktewater. Eurowater werkt samen met officiële land- en tuinbouw organisaties. Samen met hen hebben wij waterbehandelingsinstallaties ontworpen om zowel grondwater als oppervlaktewater te behandelen zodat het beantwoordt aan de specifieke normen voor o.a. drinkwater en spoelwater voor de verschillende toepassingen in de land- en tuinbouw. 

Lees meer
 

Land- en tuinbouw

Uiteraard hebben dieren zuiver drinkwater nodig, maar ook de melkinstallaties moeten goed gereinigd worden, de varkensstallen moeten bevochtigd worden, de serres moeten goed beregend worden en dergelijke meer. Wanneer er geen zuiver drinkwater wordt gebruikt kan het zijn dat de leidingen van deze installaties verstopt worden. Eurowater laat u toe om hiervoor een passende investering samen te stellen.

Lees meer

Mechanische industrie

De mechanische industrie is een zeer omvangrijke doelgroep, en hebben dus ook verschillende types waterbehandeling nodig op minstens evenveel vlakken. De vraag naar ketelwater, spoelwater en bevochtigingwater is hier het hoogst als additief voor snijolie emulsies.  Eurowater is expert op dit gebied, en biedt RO installaties en ionenwisselaars aan voor projecten binnen deze sector.

Lees meer

Oppervlaktebehandelingsindustrie

Oppervlaktebehandeling wordt voornamelijk gebruikt voor technische en cosmetische redenen. Eurowater is expert op het gebied van ionenuitwisseling en membraan installaties voor projecten binnen oppervlaktebehanding.

Lees meer 

Voedingsindustrie

Volksgezondheid staat centraal in de voedingsindustrie. Alles wat hier wordt geleverd, wordt nauw opgevolgd door de voedselinspectie. Slachthuizen, voedingsmiddelenindustrieën, bakkerijen, frisdrankproducenten,… vereisen proceswater van een uiterst hoge kwaliteit. Eurowater biedt advies voor het ontwerp en de productsamenstelling, materiaalkeuze en onderhoudscontracten.

Lees meer

Warmtekrachtkoppelingen

De waterbehandeling van energiecentrales en openbare warmtevoorzieningbedrijven is een van de belangrijkste werkdomeinen van Eurowater. Een correcte waterbehandeling zal resulteren in een perfecte werking en een optimaal rendement van de apparatuur.

Lees meer

Wasserijen

Wanneer men kleding wast, wil men ook propere en ongeschonden kleding als resultaat. De zuiverheid van het water heeft een rechtstreeks gevolg op de kleding. Ook voor de wasserij is dit belangrijk, want zuiver water bepaalt ook de levensduur van de wasmachines. Eurowater onthardt het water met een waterontharding, met het oog op kwaliteit.

Lees meer

Ziekenhuizen

Net zoals in de farmaceutische sector zijn ziekenhuizen zeer grote gebruikers van waterbehandelingsinstallaties, en liggen de kwaliteitseisen enorm hoog. Eurowater heeft al verschillende waterzuiveringsinstallaties geleverd voor diverse projecten binnen de gezondheidszorg. Het grootste deel van de Deense ziekenhuizen gebruiken de waterzuiveringsinstallaties van Eurowater.

Lees meer

 

industrieën eurowater

Lees meer

 

Links