Nieuwe video: Slimme verwarmingssystemen zijn noodzakelijk om onze CO2 emissies te verlagen en 100% hernieuwbare energie te bekomen.
Zie video (engels)www.4dh.dk/video 

Als voorbeeld van EUROWATER's lange, actieve deelname in de centrale wijkverwarmingssector, delen we hier de nieuwe video van 4DH's over centrale wijkverwarming, nu en in de toekomst.

De 4de generatie centrale wijkverwarming bevat bijvoorbeeld oplossingen voor de integratie van verschillende duurzame energiebronnen (biomassa, zonnepanelen, electriciteit van windenergie om warmtepompen te voeden enz.) alsook lage temperatuur verwarmingssystemen.

EUROWATER's sleutel competenties zijn o.a. efficiënte en betrouwbare waterbehandeling zonder gebruik van chemicaliën - iest waar de Deense Wijkverwarmingsvereniging sterk op focust in haar aanbevelingen van September 2015 ("Water treatment and prevention of corrosion"). Deze aanbeveling beschrijft bijvoorbeeld hoe een correcte waterbehandeling de levensduur van belangrijke onderdelen van een centraal verwarmingssysteem merkelijk kan verlengen.

Lees meer

 

Links