Klantenservice

De EUROWATER service managers van onze internationale service organisatie bestaat momenteel uit 21 lokale service centra in 14 Europese landen.

 

Internationale klantenservice

EUROWATER biedt een internationale klantendienst aan, gekenmerkt door een snelle identificatie en oplossing van de opdrachten. Onze technische dienst lost zowel acute problemen op als onderhoudsopdrachten. Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en we voelen ons verplicht om onze producten lange jaren een grote waarde te laten leveren aan onze klanten. Optimale werking van de waterbehandelingsinstallatie kan worden gegarandeerd door een service-overeenkomst voor een preventief onderhoud met uw plaatselijke verkoop- en service kantoor. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw installaties en houdt u de onderhoudskosten laag. Wij hebben service overeenkomsten met een groot aantal waterdistributiebedrijven, industriële ondernemingen, en instellingen. De overeenkomsten zijn aangepast aan elke installatie.
 
 

Lokale service

Nabijheid bij ons cliënteel is van het allergrootste belang voor ons, omdat wij beseffen hoe belangrijk een snelle en competente dienst voor een moderne fabriek en voor waterdistributiebedrijven is. In meer dan 40 vestigingen verspreid over heel Europa, hebben we lokale service technici tot uw dienst. De lokale vertegenwoordigingen zorgen voor een snelle en accurate service van uw installatie in heel Europa. Als u problemen hebt, helpen we u ofwel over de telefoon of door het sturen van een technicus ter plaatse.
 

Onderdelen

EUROWATER garandeert een hoge zekerheid voor de levering van reserveonderdelen. Onze servicewagens zijn uitgerust met een breed gamma van onderdelen, waarvan het grootste deel eigen fabrikaat is, test-kits voor de periodieke controle van de hardheid van het water na ontharders, vullingen voor filters en ionenwisselaars, membranen voor omgekeerd osmose, filterzakken, en slijtageonderdelen en wisselstukken in het algemeen.
 

Eigen herstel- en depannagedienst: 

7/7 dagen, 24/24 uur bij afsluiten van onderhoudscontract.

 

Contact

Hebt u nood aan service, hulp of andere vragen?
Vul onderstaand formulier in en wij zullen u contacteren, hetzij telefonisch, hetzij via e-mail.
 
 
 
Gelieve me te contacteren
 
Vragen/problemen* 
Naam bedrijf* 
Naam * 
Adres* 
Postcode en stad* 
Land* 
Telefoon* 
Email* 

 

 

Voor interventies buiten de kantooruren

Geef uw boodschap in op het n° 09/261 50 11.
Laat duidelijk uw naam en telefoonnummer na op het antwoordapparaat.
Onze technische dienst wordt automatisch verwittigd en zal u contacteren op het nummer dat u opgeeft.

Lees meer

 

Links